ALJ ve Sabancı Ventures, J-START Fonu ile Türkiye’de teknoloji girişimlerini destekleyecek ALJ ve Sabancı Ventures, J-START Fonu ile Türkiye’de teknoloji girişimlerini destekleyecek

Türkiye’nin en büyük kuyum perakendecisi Atasay’ın 15. yıl sürprizleriyle kapılarını açtığı Altın ve Pırlanta Çadır Günleri büyük bir ilgiyle başladı. Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Üyesi ve Kreatif Başkanı Çiğdem Kamer, çadırdaki ürünlerin yanı sıra ziyaretçilerle de yakından ilgilendi.

Mücevher sektörünün en büyük indirimlerini kapsayan, yılın en çok beklenen indirim etkinlikleri arasında yer alan Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri başladı.

Atasay’ın Yenibosna’daki merkez çadırının yanı sıra 163 mağazada ve atasay.com adresinde eş zamanlı başlayan çadır, ilk günden ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte,

ÇİĞDEM KAMER 

Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Üyesi ve Kreatif Başkanı Çiğdem Kamer hem çadırdaki mücevherlerle hem de ziyaretçilerle tek tek ilgilendi. Çiğdem Kamer’e kızı Simay Kamer de destek verdi. 

SİMAY KAMER 

Yenibosna’daki çadıra, Atasay Moda Konsept Danışmanı ve Intercolor Uluslararası Renk Konseyi’nin Türkiye temsilcilerinden Özlem Süer de katıldı.

ÖZLEM SÜER 

Altın ürünlerin 2.510 TL’den, pırlanta ürünlerin 4.990 TL’den başlayan fiyatlarla satıldığı çadır, 20 Ekim Pazar gününe kadar ziyarete açık.

Editör: Admin Admin