Gamze Erçel ve Mert Vidinli’nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte Braun güzellik portföyünün en yeni üyeleri, dünyanın ilk akıllı IPL cihazı Braun IPL Skin i·Expert ve dünyanın ilk tam esnek başlıklı epilatörü Braun Silk - épil 9 Flex tanıtıldı.

GAMZE ERÇEL - MERT VİDİNLİ

Güzellik ve moda dünyasını bir araya getiren etkinliğe Lale Onuk, Damla Altun, Ece Tuncel, Katre Turan, Lara Paşalı, Serap Korkmaz Arslan, Yasemin Yürük, Jennifer Boyner gibi isimler katıldı. 

Tüketicisinin yaşamını iyileştirmeye odaklı P&G markası Braun, 14 Mayıs Salı günü Soho House İstanbul’da güzellik portföyünün en yeni üyeleri Braun IPL Skin i·Expert ve Braun Silk - épil 9 Flex’i tanıttı. Dünyanın ilk akıllı IPL cihazı Braun IPL Skin i·Expert ve dünyanın ilk tam esnek başlıklı epilatörü Braun Silk - épil 9 Flex’i deneyimleyen davetliler, Braun’un kişiselleştirilmiş pürüzsüzlük deneyimi ile tanıştıkları keyifli anlar yaşadı.

GAMZE ERÇEL - NESLİ KILIÇAL - MERT VİDİNLİ 

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Nesli Kılıçal, açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Braun güzellik portföyünün yeni üyeleri ile ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı; “Braun, sahip olduğu teknolojiyi bir adım daha ileriye taşıyarak dünyanın ilk akıllı IPL cihazı Braun IPL Skin i·Expert ve yine dünyada bir ilk olan tam esnek başlıklı epilatörü Braun Silk - épil 9 Flex  ile kişisel bakım alanında ilklere imza atıyor.” 

BRAUN - GAMZE ERÇİL  

Braun marka yüzü Gamze Erçel ise “Braun ile yollarımız hayatımı kolaylaştıracak ve bana zaman kazandıracak bir ürün arayışındayken kesişmişti. Çalışan bir anne olarak hayatım her zaman bir koşuşturmaca halinde; evde çekimler, Mavi, evin düzeni derken inanın bazen kendime vakit ayırmakta zorlanıyorum. Bir de evimizde biraz uzak kalıyor, dolayısıyla dışarda seanslara gitmem pek mümkün olmuyor. İşte bu noktada Braun kurtarıcım oluyor, yeni Braun IPL Skin i·Expert için özel tasarlanan telefon uygulamasındaki akıllı takvim gerçekten inanılmaz bir rahatlık. Günlük hayatımın en yoğun temposunda bile seans kaçırmama izin vermiyor. App’in özellikleri takvimi ile de sınırlı değil, tüy yoğunluğuma, tüy rengime ve ne kadar sürede kusursuz pürüzsüzlüğe kavuşmak istediğime bağlı olarak seanslarımı kişiselleştirdi.  Ayrıca ürünü kullanırken kişisel bir güzellik uzmanı gibi beni yönlendiriyor ve ürünü gerçekten etkili bir şekilde kullandığımdan emin oluyorum.” diye konuştu. 

ECE TUNCEL 

Hadise, Mayrlife’da detoks kampına girdi!.. Hadise, Mayrlife’da detoks kampına girdi!..

JENNİFER BOYNER 

GAMZE ERÇEL 

KATRE TURAN 

LALE ONUK 

LARA PAŞALI 

MERT VİDİNLİ 

SERAP KORKMAZ ARSLAN 

YASEMİN YÜRÜK 

BRAUN IPL SKIN I-EXPERT - BRAUN SLIK -  EPIL 9 FLEX

Editör: MURAT ÖZER