Dünyaca ünlü moda markalarının buluşma noktası Boyner’de, sezonun en yeni denim parçaları yerini aldı. Günün her anında modern ve ikonik bir tarz yaratmak isteyenler için en sevilen denim markalarını bir arada sunan Boyner, ‘Çek Bi Jean’ kampanyasıyla denimde avantajlı fiyatlar sunuyor.

BOYNER'DE 'ÇEK Bİ JEAN' HAVASI BAŞLADI!

Pınar Deniz, L’Oréal Paris’in dünyaca ünlü güzellik elçileri ile aynı podyumu paylaşacak! Pınar Deniz, L’Oréal Paris’in dünyaca ünlü güzellik elçileri ile aynı podyumu paylaşacak!

"Denim on Denim" modası bu sezonda da kendini gösterirken, bu tarzın temsilcisi jean ceket ve gömlekler Boyner’de öne çıkıyor. Modanın her sezon en gözde temsilcisi denimlerde yeni sezonda renk blokları ve ikonik, pencere detaylı kesimler hit bir görünüm sunuyor. 

Boyner’de denim meraklıları ile buluşan ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken Calvin Klein Jeans, Guess, Jeans, Karl Lagerfeld Jeans, Wrangler, Moschino Jeans, Mustang, Salsa Jeans ve Versace Jeans Couture’un denim koleksiyonlarında iddialı silüetler ve baskılar modanın özgün bakış açısını yansıtıyor. 

AVANTAJLI DENİM KAMPANYASI BOYNER'DE

Sokak tarzının ritmini tutmak isteyenler ayrıca 8 Ekim’e kadar sürecek olan kampanya ile Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr’den yapacakları her 3000 TL ve üzeri seçili denim alışverişinde 750 TL indirim fırsatından yararlanabiliyor.

**

Editör: Admin Admin