MODA

Bodrum'da şık davet: "RITA Fine Jewelry - Echoes"

RITA Fine Jewelry, Bodrum'un gözde mekanlarından Maçakızı ’74 Escape’te yeni koleksiyonu "Echoes"yu tanıttı.

Türkiye'nin önde gelen mücevher markalarından RITA Fine Jewelry, Bodrum'un gözde mekanlarından Maçakızı ’74 Escape’te Melis Ağazat’ın ev sahipliği yaptığı özel bir etkinlikte, yeni koleksiyonu "Echoes"yu  tanıttı.

TALYA ORAN - PERVİN ERSOY - MELİS AĞAZAT 

Moda ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı bu etkinlik, zarafet ve lüksü bir araya getiren RITA Fine Jewelry'nin en yeni koleksiyonunun eşsiz tasarımlarını keşfetme fırsatı sundu.

DENİZ CANER - NİL ÖZBEK - MELİS AĞAZAT 

'Echoes' - geometrinin ritmi ile tasarımın buluştuğu bir desen senfonisi.

İREM TANMAN - MELİS AĞAZAT 

Koleksiyondaki her parça, keskin, temiz çizgiler ve açısal motifler arasında bir diyaloğu sergileyerek hem çarpıcı hem de uyumlu bir görsel ritim ortaya çıkartıyor.

IŞIL REÇBER - MELİS AĞAZAT 

Echoes’un eşsiz parçaları ile modern zarafetin ritmi ve simetrinin zamansız güzelliğini bünyesinde barındıran bir tasarım taşıyorsunuz.

MELİS AĞAZAT - PERVİN ERSOY 

Bu koleksiyon, güneşin sıcaklığı, gökyüzünün parlaklığı ve okyanusun derinliği ile zenginleştirilmiş çağdaş estetik ve sofistike bir dengeyi yansıtıyor.

MERİÇ KÜÇÜK - MELİS AĞAZAT 

Doğal taşların ve organik formların zarif birleşimi, doğanın kendiliğinden gelen güzelliğini mücevherlere yansıtıyor. Her bir parça, doğadaki elementlerin izlerini taşıyan benzersiz bir tasarım sunuyor.

TALYA ORAN - BANU BİRKAN - MELİS AĞAZAT 

"Echoes" koleksiyonu, doğanın yansıması ve yankısı teması etrafında şekillenen, modern ve sofistike bir tasarım anlayışıyla oluşturuldu. Koleksiyonda, doğanın zarafetini ve sadeliğini simgeleyen mücevherler, estetik detaylarla birleşerek, göz alıcı bir zarafet sunuyor. 

Koleksiyon, malahit, topaz, turkuaz, lapis, ve pırlanta gibi en değerli taşlarla süslenmiş parçalar içeriyor. Bu taşlar, dikkatlice seçilerek koleksiyonun her bir parçasına eşsiz bir parlaklık ve zarafet katıyor.

TALYA ORAN - ECE TUNCEL - MELİS AĞAZAT 

Koleksiyondaki her parça, hem günlük kullanıma uygun zarif mücevherler hem de özel davetler için ideal gösterişli takılar içeriyor.

RITA Fine Jewelry'nin imzası olan yüksek kaliteli el işçiliği, "Echoes" koleksiyonunda da kendini gösteriyor. Her bir parça, usta zanaatkarlar tarafından özenle hazırlanmış ve mükemmel bir bitişle sunulmuştur.

TALYA ORAN - TUĞÇE BALCI - MELİS AĞAZAT 

RITA Fine Jewelry'nin kurucusu ve tasarımcısı Talya Oran, "Echo koleksiyonu, doğadan ilham alarak yaratıldı. Doğanın güzelliğini ve enerjisini mücevherlerimize yansıtarak, kadınların kendi içlerindeki gücü ve zarafeti keşfetmelerini hedefledik." “Echoes’ size kendi yankınız olmayı hatırlatsın.

İçinizdeki özgün sesinize sadık kalın. Her parçanın çekiciliğini kucaklayarak, geçmişin güzelliğini ve geleceğin ümitleriniyansıtan bir yolculuğa çıkın. Koleksiyona dalın ve mevsimin renkleri, sıcaklığı ve enerjisiyle dolu benzersiz yolculuğunuzun mükemmel ifadelerini bulun” diyerek koleksiyonun ardındaki ilhamı ve vizyonu paylaştı.