Maxx Royal Bodrum Resort bünyesinde Latin lezzetlerinin rengarenk bir yemek kültürünü sunan Casa Sol Restaurant özel bir etkinlik ile açıldı.

L’Entrecôte de Paris Acarkent'te dostlarını ağırladı... L’Entrecôte de Paris Acarkent'te dostlarını ağırladı...

ASUMAN EKTİREN - MURAT EKTİREN 

 Maxx Royal Bodrum Resort bünyesinde yer alan Casa Sol’un açılışına özel bir kutlamada Bodrum tutkunları bir araya geldi.

CAN HELVACIOĞLU - BURCU ŞENDİR

 Ege'nin kalbinde lüks ve zarafetin yeni buluşma noktası Maxx Royal Bodrum Resort da dünya markalarının en seçkin restoranları ile birlikte kendi özel mutfak ve özgün konsept restoranları da birer birer açılmaya başladı.

DERİN AKSU - MİNE AKSU 

ECE VAHAPOĞLU 

Maxx Royal vizyonu ve girişimiyle, Maxx Royal Bodrum Resort’da konumlanan dünyaca ünlü uluslararası restoranların yanı sıra kendi özgün mutfağı ve restoranlarından biri olan Casa Sol da farklı kültürlerin müthiş bir sentezi olan Latin mutfağının rengi bol restoranı olarak açıldı.

Maxx Royal Bodrum’un 80’li yılların ruhunu taşıyan kendi bünyesinde yer alan restoranı Casa Sol, Latin mutfağının rengarenk bir yemek kültürü ve müziklerinin gerçek kimliğini sunuyor.

MATİAS PİNA BARRUECO - DANİELE TROMBELLİ - LORİS MELİS 

Maxx Royal Bodrum’un sahilinde kumsalın üzerinde tropikal bir atmosferde karşınıza çıkan  Casa Sol’un açılışını kutlamak için günbatımında özel sıcak ve tropik ülke lezzetlerinin yer aldığı etkinlikte Bodrum tutkunları bir araya geldi.

KAAN ÇETİNKAYA - NİHAN ÇETİNKAYA 

Etkinlikte ayrıca dünyanın en iyi 50 Barı listesinde yer alan 1930 Kokteyl Bar’ının ünlü Barmenleri Matias Pina Barrueco, Daniele Trombelli ve Loris Melis’in hazırladığı kokteylleri de çok beğenildi.

MEHMET ALİ GÜL 

Casa Sol’da öğle ve akşam yemeği servisinin yanı sıra dünyanın en iyi 50 barları arasında yer alan diğer dünyaca ünlü Bar konseptlerinin misafir barmenleri de Bodrum’da ilk kez Casa Sol’da yer almaya devam edecek.

MUSTAFA ERDEM - SERAP ERDEM 

Casa Sol’un barının konseptini Proof Creative  (Dünyanın En İyi 50 Barının Öncüsü) yaptı. Barda Türkiye, Asya ve Güney Amerika'nın en iyi barmenlerinden oluşan etkileyici bir kadro yer alıyor. Her biri kendi benzersiz yeteneğini ve uzmanlığını ortaya koyarak her içeceğin sadece servis edilmesini değil kutlanmasını da sağlıyor.

REŞAT DOMAÇ - SEBEN DOMAÇ 

Maxx Royal Bodrum’a özel olan bu kokteyl bar, ustalıkla tasarlanmış olup, gündüz güneşli bir sahilden gün batımında sofistike bir gece hayatı mekanına geçiş yapıyor. Casa Sol, plaj ortamının huzurlu ve sıcaklığı ile başlayan ve daha sonra bir kokteyl barın canlı enerjisine dönüşen özgün deneyimi ile Bodrum’un en merak edilen adresleri arasında da gelmeye başladı. Bu eşsiz restoranda İspanyol ve Afro-Karayip müziğinin duygulu ritimlerini yansıtan, canlı ve şenlikli atmosferi zenginleştiren canlı performanslar da yer alıyor.

SENA ÖZEFLATUN - SELİN ÖZEFLATUN 

Farklı kültürlerin müthiş bir sentezi olan Latin mutfağının rengi bol restoranı Casa Sol…

Maxx Royal Bodrum’un 80’li yılların ruhunu taşıyan kendi bünyesinde yer alan restoranı Casa Sol, Latin mutfağının rengarenk bir yemek kültürü ve müziklerinin gerçek kimliğini sunuyor. Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarının da geleneksek ve etnik yemek kültür ve tarihinin gelişmesine önem veren Maxx Royal Bodrum’un kendi bünyesinde yer alan Casa Sol restoranı da latin lezzet kültürüne bir övgü niteliği taşıyor.

SERDAR OAL - PETEK ERTÜRE

Casa Sol'un İspanyol Karayip ve Latin yemeklerinden derinlemesine etkilenen mutfağı, sahilde kumların üzerinde yer alan masalarında tropikal otantik bir atmosfer sunuyor. Başrolde nefis tortilla ekmeklerinin olduğu deniz mahsullü taco'lardan, narenciyeli ceviche'lere kadar baharat ve soslar ile müthiş uyum sağlayan zengin latin lezzetler ile dolu sofraları Maxx Royal Bodrum sahilinin kumsalında karşınıza çıkıyor. Casa Sol, günden geceye geçiş yaparken, her konuğa kusursuz ve birinci sınıf bir deneyim vaat eden lüks ve zarafetin simgesi haline geliyor.

ZEYNEP HATEMİ - MEHMET ALİ HATEMİ

Maxx Royal Bodrum’da her ziyaret unutulmaz bir yolculuğa dönüşerek Casa Sol'u da Bodrum'da sadece bir destinasyon değil, kültürel bir olgu haline getiriyor.

Maxx Royal Bodrum Resort F&B Outletleri hakkında daha fazla bilgi için: https://www.maxxroyal.com/bodrum-resort/gastronomy

Editör: Admin Admin