İngiliz yazar Colleen Hoover’ın çok satan kitabı Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us) beyazperdede seyirciyle buluşmak için gün sayarken, filmin New York’ta yapılan galasına ilgi büyük oldu. 

RYAN REYNOLDS - HUGH JACKMAN 

Pınar Deniz ve L’Oreal Paris Elseve’den ışıltılı lansman Pınar Deniz ve L’Oreal Paris Elseve’den ışıltılı lansman

"BİZİMLE BAŞLADI BİZİMLE BİTTİ" FİLMİNİN NEW YORK GALASINA BÜYÜK İLGİ

Filmin başrol oyuncusu Blake Lively, galaya eşi Ryan Reynolds ve yakın dostları Hugh Jackman ile birlikte katıldı. Çiftin kıyafet uyumu basında geniş yer alırken, Blake Lively’nin açıklamaları ise dikkat çekti. Lively, filmin en önemli sahnelerinden birini kendi gibi oyuncu olan eşi Ryan Reynolds’ın yazdığını açıkladı. 

Colleen Hoover'ın tüm dünyada edebiyatseverleri derinden etkileyen ““It Ends With Us- Bizimle Başladı Bizimle Bitti” romanından beyazperdeye uyarlanan “Bizimle Başladı Bizimle Bitti”, 16 Ağustos’ta seyirciyle buluşuyor. Filmin New York galasında röportaj veren başrol oyuncusu Blake Lively, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 36 yaşındaki başarılı oyuncu, “Filmin en ikonik çatı sahnesi olan, Lily Bloom ve Ryle Kincaid’in ilk kez tanıştığı sahneyi aslında kocam Ryan Reynolds yazdı. Bunu kimse bilmiyordu ama artık siz biliyorsunuz” dedi.

BLAKE LIVELY - RYAN REYNOLDS - BRANDON SKLENAR 

BLAKE LIVELY: "RYAN İLE BİRBİRİMİZE SÜREKLİ YARDIM EDİYORUZ"

Galaya eşi Ryan Reynolds ve yakın dostları Hugh Jackman ile birlikte katılan Lively, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Ryan ile birbirimize sürekli yardım ediyoruz. O, benim yaptığım her şey üzerinde çalışıyor. Ben de onun yaptığı her şey üzerinde çalışıyorum. Bu yüzden onun başarıları, benim de başarılarım sayılır.”

RYAN REYNOLDS - BRANDON SKLENAR 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Bizimle Başladı Bizimle Bitti”, 16 Ağustos’ta vizyonda olacak.

                                 

Editör: Admin Admin