MAGAZİN

Bade Natural ve Kansersiz Yaşam Derneği'nden anlamlı davet

Bade Natural ve Kansersiz Yaşam Derneği ile düzenlenen anlamlı etkinlikte, Ece Vahapoğlu önderliğinde kadın sağlığına dikkat çekildi...

Bade Natural ve Kansersiz Yaşam Derneği ile düzenlenen anlamlı etkinlikte, Ece Vahapoğlu önderliğinde kadın sağlığına dikkat çekildi ve doğanın şifalı gücü sağlık ve güzellik alanında yeniden keşfedildi.

ECE VAHAPOĞLU - SİNEM KAPAR ŞAHİNDERE - DİDA KAYMAZ - BÜLENT CİTGEZ

KADIN SAĞLIĞINA DOĞADAN GÜÇ: BADE NATURAL VE KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ’NDEN %100 DOĞAL ROLL ON LANSMANI

Etkinlikte, Bade Natural’in %100 Doğal Hassas Ciltler İçin Koltuk Altı Roll On Deodorant'ı tanıtıldı. Doğal içeriklerin sağlığa etkisini ve kanserle mücadeledeki önemini vurgulayan bu özel ürün, sağlıklı bir gelecek için farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

ASLI ÇELİK HATEMİ - ZEYNEP YILMAZ - DİDA KAYMAZ - ÇAĞLA ŞAHİN AKSU - MELİS ÖZER

Bade Natural’in kurucusu Sinem Kapar Şahindere, doğal, katkısız ve sürdürülebilir içeriklerin kullanımının kanser gibi hastalıklarda hayati önem taşıdığını vurguladı. Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz, meme kanseri ile mücadelede doğal içeriklerin öneminin her geçen gün daha fazla anlaşıldığını belirtti.

KADIN SAĞLIĞINA DOĞANDAN DOKUNUŞ 

Bade Natural, hassas ciltler için %100 doğal içeriklerle formüle ettiği %100 Doğal Hassas Ciltler İçin Koltuk Altı Roll On Deodorant’ı ile doğal cilt bakımına yeni bir soluk getiriyor.

ARZU KUNT

Cennet Hurması, Mür Reçinesi ve Usnea Barbata Likeni gibi zengin doğal özlerle formüle edilen bu ürün, cildin doğal yapısını bozmadan ter kokusunu önlerken aloe vera ile cildi nemlendirip onarıcı bakım sağlıyor.

AŞKIM İREM AKTULGA

İçerisinde alüminyum ve alkol bulunmaması ile vücuda zararlı kimyasalların kullanımına karşı bilinç kazandırmayı hedefliyor. Güçlü bir antioksidan olan turp kökü fermenti ise cildi yenileyici bir etki sunarak tek ton bir cilt görünümünü destekliyor. Çiçeksi uçucu yağlar içeren formülü ile gül, lavanta, ylang ylang ve ıtırın ferahlatıcı kokusu ciltle buluşuyor.

BEGÜM ÖZER

Bu anlamlı etkinlikte Influencer ve cemiyet dünyasından pek çok önemli isim yer aldı. ARZU KUNT, ASLI ÇELİK HATEMİ, ZEYNEP YILMAZ, ÇAĞLA ŞAHİN AKSU, AŞKIM İREM AKTULGA, BEGÜM ÖZER, ÇAĞLA KÜÇÜKDERELİ, CEYLAN ÇAPA, DEREN KARACA, DİLEK ARSLAN DİLBER, ECE TUNCEL, MERT VİDİNLİ, MELİS ÖZER, EDA GÜZELCİK, KATRE TURAN, MERVE SARITAŞ, SERAP SARI, SİNEM FINDIK KINAY, TUĞÇE POSTOĞLU gibi tanıdık simalar etkinliğe katılarak bu doğal ve sağlıklı girişimi desteklediler.

CEYLAN ÇAPA

ÇAĞLA KÜÇÜKDERELİ

DEREN KARACA

DİLEK ARSLAN DİLBER

ECE TUNCEL

ECE VAHAPOĞLU - DİDA KAYMAZ - MERT VİDİNLİ - MELİS ÖZER

EDA GÜZELCİK

KATRE TURAN

MERVE SARITAŞ

SERAP SARI

SİNEM FINDIK KINAY

TUĞÇE POSTOĞLU

UMUT KAPAR - TUĞBA SAĞIR - SİNEM KAPAR ŞAHİNDERE - ERKEN ÖZENİR 

BADE NATURAL VE KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ