Messika: Taylor Hill ile ikonik tasarımlara geri dönüş Messika: Taylor Hill ile ikonik tasarımlara geri dönüş

Ariş Pırlanta, zarafetin ve şıklığın tamamlayıcısı olan suyolu pırlanta bileklik tasarımlarında Eylül ayının sonuna kadar yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor.

Mücevherde trendleri belirleyen Ariş Pırlanta’nın, zarafetin ve şıklığın tamamlayıcısı su yolu tasarımlı bileklikler, sonbahar fırsat günlerinde sizleri bekliyor.  Mucizevi ışıltılar taşıyan Su Yolu bilekliklerden birisine %50 ye varan indirim avantajı ile sahip olabilirsiniz.

Ariş Pırlanta’nın suyolu tasarımları pırlantanın sonsuz ışığını bileklere zarafetle yansıtarak, günün her saatinde şıklığınıza ışıltı katacak.

Zengin çeşitliliği ile dikkat çeken pırlanta suyolu bileklik modelleri arasında özel tasarımlar, klasik ve modern yorumlar yer alıyor. 

Pırlantanın büyüleyen ışıltısıyla göz kamaştıran tasarımlara sahip suyolu bileklik, gece- gündüz şıklığı yakalamak isteyen kadınların vazgeçilmezi olacak.  

Pırlantanın ışığını eşsiz güzelliğiyle yansıtan suyolu tasarımlar Ariş’in zengin çeşitliliği ile pırlanta severlerle buluşuyor. 

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. 

Editör: Admin Admin