Ariş Pırlanta, İtalya Vicenza’da düzenlenen Vicenzaoro 2024- Uluslararası Mücevherat Fuarı’nda yepyeni göz alıcı tasarımlarının yer aldığı birçok koleksiyonunu mücevher sevenlerin beğenisine sunuyor.

Kalite odaklı üretim anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin en çok güvendiği ve tercih ettiği markalardan biri olan Ariş Pırlanta, 6-10 Eylül tarihleri arasında İtalya Vicenza’da düzenlenen Vicenzaoro The Jewellery Boutique Show’a katıldı

Ariş Pırlanta, altın, mücevher, hediyelik eşya, gümüş ve saat alanında sektör profesyonellerine açık olan fuarda, Habbe koleksiyonuyla birlikte baget, elmas, tektaş, tamtur, su yolu gibi birçok ses getiren pırlanta tasarımlarını Hall 6 Boot 204 standında ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

DESA’nın 2024’ün ilk yarısında cirosu 1.2 milyar TL’ye ulaştı... DESA’nın 2024’ün ilk yarısında cirosu 1.2 milyar TL’ye ulaştı...

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com dan da sipariş verebilirsiniz. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. 

Editör: Admin Admin