Sur Yapı, 4 farklı ödeme koşulundan oluşan ‘Ev Almanın Tam Zamanıindirimli konut kampanyasını başlattığını duyurdu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “4 yılda İstanbul’da ve Antalya’da 10 bin konutumuzu sahipleriyle buluşturarak üstün bir teslim performansı gerçekleştirdik. Yeni kampanyamızla cazip ödeme koşulları sunarak ev sahibi olmak isteyenleri bu ailenin bir parçası olmaya davet ediyoruz’’ dedi.

4 YILDA 10.00 KONUTU SAHİPLERİYLE BULUŞTURARAK REKOR SEVİYEDE TESLİM PERFORMANSI GERÇEKLEŞTİRDİ

‘Ev Almanın Tam Zamanı’ sloganıyla duyurdukları yeni kampanyaları ile 4 farklı ödeme yöntemi sunan kampanya kapsamında ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ara ödemeler, peşinat ve taksit imkanı sağlanıyor.

ALTAN YILMAZ: “4 YILDA 10 BİN KONUTU SAHİPLERİYLE BULUŞTURDUK

Emrah Yılmaz Çavuşoğlu: "Kruvaziyer turizmi ile ön plana çıkacağız’’ Emrah Yılmaz Çavuşoğlu: "Kruvaziyer turizmi ile ön plana çıkacağız’’

Kampanyanın Cevher Ümraniye ve Sur Yapı Antalya projelerini kapsadığını ifaden eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Rekor seviyede seyreden teslim performansımızı 2024 yılında da aralıksız sürdürüyoruz. Ödüllü mega proje Sur Yapı Antalya başta olmak üzere Excellence Koşuyolu, Topkapı Evleri ve Muhit Sancaktepe gibi birbirinden değerli projelerimizle 4 yılda 10 bin konutu sahipleriyle buluşturduk. Sur Yapı olarak ailemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. ‘Sur Yapı’dan Ev Almanın Tam Zamanı’ sloganıyla duyurduğumuz kampanyamızla da Sur Yapı Cevher Ümraniye ve Mega şehir Sur Yapı Antalya’daki projelerimizde konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamı cazip ödeme imkânlarıyla sunuyoruz. Sur Yapı güvencesiyle gerçekleştirdiğimiz kampanya dahilinde ara ödemeler, peşinat ve taksit seçeneklerinden oluşan avantajlar sunarak ev sahibi olmak isteyen herkesi Sur Yapı ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz” dedi.

4 FARKLI SEÇENEKLE BANKASIZ EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

Kampanyanın bankasız ve kefilsiz olarak 4 farklı ödeme alternatifinden oluştuğunu söyleyen Elmas, “1’inci alternatifte peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı, 2’inci alternatifte ise; yüzde 25 peşinat vade farksız 6, 12 ve 24'üncü aylarda ara ödeme avantajları sunuyoruz. 3’üncü alternatifte ise yarısı peşin, kalan yarısını da 24 ay sonra ödeme imkânı sağlıyoruz. 4’üncü alternatifte ise yüzde 25 peşinat, 1.29 vade ve 72 aylık sabit artan taksit seçenekleriyle ödeme imkanları yer alıyor” şeklinde konuştu.

PROJELER DEVAM EDİYOR

Sur Yapı Cevher Ümraniye’nin hayata değer katma vizyonu ile tasarlandığını ifade eden Elmas, projenin yer aldığı konum ile ulaşım avantajı da sağladığını belirtti.

Elmas, “Projemizde bulunan fitness, sauna, stüdyo odaları ve kapalı otopark ile konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam imkânı sunuyoruz. Ayrıca dinlenme, spor ve piknik alanları, kış bahçesi ve çocuk parklarıyla her şeyin yanı başınızda olduğu bir yaşam alanı sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

SUR YAPI ANTALYA’DA 20 BİN KİŞİ YAŞIYOR

Antalya’da bugüne kadar 6 bine yakın bağımsız bölümün teslimatını gerçekleştirdiklerini söyleyen Elmas, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya’da hayata geçiriyoruz. 2020’den bu yana konut teslimlerine aralıksız devam ettiğimiz Sur Yapı Antalya, evleri, sokakları, parkları, bahçeleri, dükkanları, mağazaları ve alışveriş caddesiyle yaşayan bir kente dönüştü. Antalya’nın yeni yaşam merkezi haline gelen projemizde şu anda 20 binden fazla kişi yaşıyor” dedi.

Sur Yapı Antalya’da yaşamın başladığı ilk kısım olan Park etabının 35 bloğunda doluluk oranının yüzde 100’ü bulduğunu açıklayan Elmas, şunları söyledi: “Hemen yanı başında 157 bin metrekarelik şehir parkı bulunan Park etabı, doğayla bütünleşmiş modern bir şehir yaşamı sunuyor. 1,3 kilometre uzunluğundaki Alışveriş Caddesi’ne de ev sahipliği yapan Sur Cadde ise, alt katlarında sağlı sollu dükkanların, üst katlarında ise ofis ve konutların yer aldığı bloklardan oluşuyor. ‘Suyla gelen medeniyet’ temasının hâkim olduğu Turkuaz Sitesi’nde tüm bloklar su kenarında yer alıyor. Site geniş meydanları, göleti ve geniş sosyal imkanlarıyla öne çıkıyor. İçerisinde yer alan Vitrin Antalya bahçeli daireler ve yüzme havuzlarını kapsarken; Antalya Suites ise deniz manzaralı daireleri içeriyor.”

Editör: Admin Admin