Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov ile görüştü... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov ile görüştü...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün Moskova’nın kuzeyindeki Torjok hava üssünü ziyaret etti. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Putin, “Bu tamamen saçmalık, diğer ülkelere, Polonya'ya, Baltık ülkelerine saldırı olasılığı ve hatta Çekler bile korkuyor. Sadece saçmalık” dedi.

PUTIN: "AVRUPA'YI RUS SALDIRISYLA KORKUTUYORLAR"

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya’nın Polonya, Baltık ülkeleri ya da Çekya’ya herhangi bir saldırı planlamadığını belirterek, “Bu tamamen saçmalık, diğer ülkelere, Polonya'ya, Baltık ülkelerine saldırı olasılığı ve hatta Çekler bile korkuyor. Sadece saçmalık, bu halkınızı aldatmanın ve insanlardan ek masraflar almanın başka bir yolu, onları bu yükü omuzlarında taşımaya zorlamaktır” dedi.

'VERDİKLERİ F-16’LARI DA YOK EDERİZ'

Avrupa’nın Ukrayna’ya F-16 tedariki olasılığına yönelik açıklama yapan Putin, bunun gerçekleşmesi halinde F-16’ların da yok edileceğini söyledi. Putin, “F-16'ları teslim etseler de savaş alanındaki durumu değiştirmeyecektir. Bugün onların tanklarını, zırhlı araçlarını ve çoklu fırlatma roket sistemleri de dahil olmak üzere diğer ekipmanlarını yok ettiğimiz gibi uçaklarını da yok edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: MURAT ÖZER