Ace Nayman, Alex Katz’ın realist ve pop-art tarzında 3D printing sanatçısı Audrey Large’ın eserlerinden ilhamla tasarlanan İlkbahar - Yaz koleksiyonu  “Soft-Morphe”  keyifli davet ile tanıttı

PERVİN ERSOY

Davete; İş ve cemiyet dünyasından; Pervin Ersoy, Neşe Gönül, Revna Demirören, Meral Kosif, Neşe Sert, Şule Argüdergibi isimler katılım sağladı.

ECE NAYMAN

Ace Nayman yeni İlkbahar - Yaz koleksiyonunu “Soft-Morphe” ile 2024 sezonuna kendi DNA’sını yansıtan tasarımlarıyla start veriyor.  

FULYA NAYMAN 

Alex Katz’ın realist ve pop-art tarzı eserleriyle 3D printing sanatçısı Audrey Large’ın eserlerinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyon, geçmişin ve geleceğin modern sanat anlayışı arasında bir köprü niteliğinde.

BESTE YURTTAŞ 

Kreatif Direktör Ece Nayman bu koleksiyonun renk paletini Katz’ın Guggenheim’daki sergisinden yola çıkarak oluşturmuş ve desenlerin soyutluğuna da Large’ın Salone del Mobile kapsamında gerçekleştiriği sunumundan ilham alarak tasarlamıştır. 

FİGEN KIRAL 

ACE NAYMAN, YENİ “SOFT-MORPHE” KOLEKSİYONU'NU ÖZEL DAVET İLE TANITTI!

TESYEV'den geleneksel iftar yemeği TESYEV'den geleneksel iftar yemeği

Lacivert ve şeftali tonlarının kontrast şekilde öne çıktığı koleksiyonda, ana desenlerin trikoya uygunlanmış versiyonları koleksiyonun dikkat çekici parçalarını oluşturuyor.

İDİL ATAKOL

Oversize yağmurluk ve pantolon set gibi unisex modeller markanın hem kadın hem erkek müşterileri için alternatif görünümler arasında. Monogram desenin uygulandığı Jean takımlar, tayt setler ve tül parçalar ise sezonun anahtar parçaları. 

MERAL KOSİF

“Soft - Morphe”, Ace Nayman’ın varoluş amacını ve temsil ettiği tasarım dilini en iyi yansıtan koleksiyonlarından biri olup, markanın eğlenceli ve renkli bir yaz sezonuna hazır olduğunu bir kez daha gösteriyor.

MERİH TURAN 

İlkbahar- Yaz koleksiyonuna www.acenayman.com sitesinden ulaşabilirsiniz...

NEŞE GÖNÜL

NEŞE SERT

REVNA DEMİRÖREN

ŞULE ARGÜDER

AYSUN KABA 

Editör: MURAT ÖZER