00:41 GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur" denildi.

10 saat önce MAGAZİN

Mimar Ceyda Özsoy tarafından kurulan Studio arc-en-ciel, dekorasyon tutkunlarının gözdesi olan konsept mağazasında özgün ve etkileyici dekorasyon ürünlerini tanıttı.

10 saat önce SonDakika

Ticaret Bakanlığı: İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur. İsrail Hükümeti Gazze’ye kesintisiz ve yeterli miktarda insani yardım akışına izin verinceye kadar Türkiye söz konusu yeni tedbirleri kesin ve kararlı bir şekilde uygulayacaktır.

11 saat önce SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır. Olumlu bir havada geçmiştir’’ dedi.

13 saat önce İş Dünyası

İzmir’de, Arkas Holding bünyesindeki Arkas Otomotiv’in bayiliği ile hizmete giren Maserati showroomunun açılışı önceki gün düzenlenen özel bir davetle kutlandı.

16 saat önce GENEL

Birleşmiş Milletler, Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun “Anlaşma olsa da olmasa da Refah’a gireceğiz” açıklamasının ardından uyarıda bulundu.

17 saat önce SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

17 saat önce GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da düzenlenen UID Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı'na katılan 25 ülkenin 47 farklı bölgesinden gelen Avrupalı Türkleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda kabul etti.

17 saat önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel' in görüşmesi AK Parti Genel Merkezi'nde başladı.

18 saat önce İş Dünyası

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında özel bir törenle anıldı.